Szállítás és fizetés

Szállítási idő: Amennyiben a termék jelenleg szállításra kész státuszban van, abban az esetben 1-3 munkanap alatt kézbesítjük a terméket. Egyéb esetben a termékek alatt megadott várható szállítási idő érvényes. (pl.: 2-3 munkanap, 5-7 munkanap)

  1. Fizetési módok:

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ebben az esetben az utánvétel költsége 990 Ft.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. 3 napon túl a fizetés elhalasztása után a Szolgáltató törli az adott rendelést. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

  1. Szállítási költség:

A szállítási költség bruttó 10.000 Ft felett ingyenes.

Háztól-házig szállítás esetén a csomagszállítást az MPL és a GLS futárszolgálat kézbesíti. 

MPL / GLS futárszolgálat / GLS Csomagpont

Minden termékünk szállítását a GLS/MPL futárszolgálat szállítja ki Önnek, valamint megrendelését kérheti a több mint 650 GLS Csomagpont, ill. MPL Csomagpont egyikébe.

A szállítási költség bruttó 10000 Ft megrendelés felett díjmentes.

A szállítási költség bruttó 10000 Ft megrendelés felett díjmentes, bruttó 10000 Ft alatt 990 Ft.

 

Előreutalás esetén a bankszámla adatok:

Név: Dobrai Balázs E.V.
Számlaszám: HUF 12096712-01862772-00100000 (Raiffeisen bank )