Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

  1. Fizetési módok:

 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ebben az esetben az utánvét költsége 990 Ft.

 

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. 3 napon túl a fizetés elhalasztása után a Szolgáltató törli az adott rendelést. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

 

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

 

  1. Szállítási költség:

 

A szállítási költség bruttó 10000 Ft felett ingyenes.

Háztól-házig szállítás esetén a csomagszállítást rollerek esetében a DPD és a GLS futárszolgálat kézbesíti. Akkumulátor és kiegészítő alkatrészek esetében a szállítást az MPL futárszolgálat végzi.

 

DPD / GLS futárszolgálat / GLS Csomagpont

 

Minden termékünk (kivéve az akkumulátor és kiegészítő alkatrészek) szállítását a GLS/DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek, valamint megrendelését kérheti a több, mint 650 GLS Csomagpont egyikébe.

A szállítási költség bruttó 10000 Ft megrendelés felett díjmentes.

 

MPL futárszolgálat / MPL Posta Csomagpont

 

Akkumulátor és kiegészítő alkatrészek rendelése esetén termékét az MPL futárszolgálat szállítja ki Önnek.

A szállítási költség bruttó 10000 Ft megrendelés felett díjmentes, bruttó 10000 Ft alatt 990 Ft.

 

Előre utalás esetén a Bankszámla adatok.:


Név:Rapcsok Gréta E.V.
Számlaszám:11773391-00717524-00000000
 

Keresés

Árukereső.hu Árukereső.hu